Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

V vseh mojih dosedanjih opisih sem predstavljal predvsem stran mizarstvo.si. Smo pa v preteklem tednu štartali še z eno novo stranjo in sicer drsna vrata na kateri imamo namen v prihodnosti prikazovati čimveč vrst drsnih vrat, ki jih izdelujejo različni mizarji.

Mizarstvo spletna stran se je že dobro prijela in kljub dopustniškemu času in počitnicam dosegamo rast obiskovalcev, pa tudi povpraševanja so v enem mesecu (juniju) že dosegla številko najmanj enega na dan. Pri nič vloženih eurih v plačano reklamo se nam to zdi super.

Posebej na strani mizarstvo želimo zdaj izpostavljati še vgradne omare. To pa še posebej zato, ker v povezavi z drugimi slovenskimi in tudi tujimi spletnimi mesti vidimo, da so vgradne omare zelo in. Zdaj, ko slovenija počasi leze ven iz recesije in, ko se gradbeništvo (kamor pa vgradne omare tudi spadajo) postavlja na noge, se vidi da je proizvajalcev vgradnih omar kar precej.

Drsna vrata s svojo novo stranjo pa bodo samo logičen dodatek k ponudbi vgradnih omar, ki jo različni mizarji in pohištveniki predstavljajo na našem spletnem mestu mizarstvo.si.

Kdo vse se bo našel med ponudniki drsnih vrat zdaj težko rečem, ker je stran nastavljena čisto prodajno in če greste zdaj na njo bo ste videli kot da gre za stran na kateri nekdo prodaja drsna vrata za vgradne omare.

Ali bomo jo razvili v smer kot smo mizarstvo pa še zaenkrat ne vem.

Raje predlagam, da spremljate eno in drugo stran, se pravi tako drsna vrata kot mizarstvo in vgradne omare na mizarstvo.si in vidite v katero smer se bodo v prihodnosti strani obračale.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: